Pomoć povratnicima

Zimska pomoć

Kruh sv. Ante već nekoliko godina, pored programa obnove kuća i obiteljskih gospodarstava (obnova stočnog fonda, poljoprivrednih mašina i sl.), provodi i program Zimske pomoći kroz koji se povratnicima pomaže i sa: pećima za grijanje i kuhanje, ogrjevnim drvetom, krevetima, madracima, hranom i higijenskim potrepštinama.

Pročitaj više

Obnova nužnog prostora za stanovanje

Od 2000. do danas obnovljeno je preko500 kuća na području Srednje Bosne i Posavine. Obnova kuća rađena je na području Republike Srpske - Tramošnica, Tišina, Plehan, Foča kod Dervente, a u Federaciji BiH - Sarajevo s okolinom, Vareš, Kraljeva Sutjeska, Zenica i Brajković.

Pročitaj više

KORIZMENA AKCIJA POMOĆI OBITELJI VUČKOVIĆ

Karitativna udruga franjevaca Bosne Srebrene Kruh sv. Ante i Župa sv. Marije Anđeoske, Sesvetska Sopnica/Zagreb pokrenuli su korizmenu akciju pomoći obitelji Vučković za dogradnju građevinski nedovršene kuće u kojoj žive sa svojih šestero djece.

Pročitaj više

Uspješno završena akcija „Izgradnja kuće obitelji Radačić”

Početkom 2017. g. pokrenuta je akcija pomoći obitelji Radačić za izgradnju nove kuće. Višemjesečna akcija je ovih dana završena, a kuća uz svečani blagoslov predata za stanovanje obitelji Radačić u mjestu Donja Motičina kod Našica.

Pročitaj više

OBNOVLJENA PORUŠENA KUĆA U SKLOPU PROJEKTA ODRŽIVI POVRATAK

HKO „Kruh sv. Ante“ već duži niz godina provodi projekt „Održivi povratak“ s ciljem obnove ratom porušenih kuća pružajući potporu povratku obiteljima. Od 2000. g. do danas obnovljeno je preko 500 obiteljskih kuća.

Pročitaj više