UZ PODRŠKU DIPLOMATSKOG ZIMSKOG BAZARA KRUH SVETOG ANTE DODJELJUJE 23 STIPENDIJE ZA AKADEMSKU 2022./2023. GODINU

Kao i prethodnih godina, HKO ''Kruh svetog Ante'' nastoji pružiti potporu mladima tijekom studiranja. Naši stipendisti su uzorni studenti bez obzira na etničku, vjersku i nacionalnu opredjeljenost i dolaze sa svih područja BiH.

Uz podršku vjernih dobročinitelja iz Diplomatskog zimskog bazara, za akademsku godinu 2022./2023. osigurane su stipendije za 23 studenta. HKO ''Kruh svetog Ante'' obezbijedio je 15, a Diplomatski zimski bazar dodatnih 8 stipendija. Potpisivanje Ugovora održano je 23.11.2022. u prostorijama Franjevačkog studentskog doma, Zagrebačka 18, Sarajevo.

Čestitali smo dobitnicima potpore i usmjerili ih na daljnji trud i uspjeh u obrazovanju, zahvalnost i obvezu prema dobročiniteljima.

Tijekom stipendiranja putem naše ili nekih drugih organizacija mladi obavljaju mjesečno 15 sati društveno korisnog - volonterskog rada. Nastojimo pružiti mladima adekvatne alternative za zdravo i kvalitetno provođenje slobodnog vremena i dodatnu, formalnu i neformalnu edukaciju.

Izbor korisnika izvršen je na osnovu raspisanog Natječaja i u skladu s Pravilnikom o dodjeli pomoći iz studentskog Fonda „Kap dobrote“.

DRAGI STIPENDISTI ''KRUHA SV. ANTE'' 2022./2023., ČESTITAMO!