Susret sa članom organizacijskog odbora Diplomatskog zimskog bazara

Danas nas je posjetio g. Piet Bakker, član odbora Diplomatskog zimskog bazara, koji nam daju podršku već dugi niz godina u vidu stipendija za studente.

Na sastanku sa gospodinom Pietom razgovarali smo o projektima koje provodi naša Organizacija, sa posebnim osvrtom na dio koji se odnosi na rad sa mladima i Franjevački međunarodni studentski dom. G. Bakker susreo se ovom prilikom i sa korisnicom stipendije za ovu akademsku godinu, Magdalenom Papić. Magdalena je iz Livna, studentica je 3 godine Filozofskog fakulteta, smjer Turski i arapski jezik i književnost. Svestrana je djevojka, govori engleski i španjolski jezik, a nedavno je završila i tečaj poljskog jezika pri ambasadi Republike Poljske u Sarajevu. Zanimljivo je da poznaje i osnove biblijskog hebrejskog jezika. Također, bavi se i likovnom umjetnošću. G. Bakker se oduševio Magdalenom i rekao da mu njen entuzijazam daje snagu da i dalje nastave tražiti podršku za mlade.

Razgovarali smo i o predstojećem Diplomatskom zimskom bazaru, koji će se ove godine, na veliku radost, održati uživo 03.12.2022. godine.

Za akademsku 2022./2023., HKO ''Kruh svetog Ante'' dodijeliti će potporu za 8 studenata/tica, zahvaljujući sredstvima Diplomatskog zimskog bazara. Donirana su sredstva u iznosu 8.000,00 KM.

Od srca zahvaljujemo predstavnicama Diplomatskog zimskog bazara što godinama prepoznaju naš rad i našim studentima pružaju veliku potporu.