Održana redovita godišnja Skupština KSA

Danas je u prostorijama Franjevačkog studentskog doma na Kovačićima održana redovita godišnja skupština HKO „Kruh sv. Ante“, kao i sastanak Upravnog odbora HKO „Kruh sv. Ante“. Skupštini su uz predsjedanje provincijala fra Joze Marinčića i ravnatelja KSA fra Petra Karajice sudjelovali i povjerenici ''Kruha sv. Ante''.

Nakon zajedničke molitve, Skupštinu je pozdravnom riječju započeo provincijal fra Jozo nakon čega je uslijedilo kratko podsjećanje na rad prethodne skupštine. Ravnatelj fra Petar upoznao je prisutne članove o aktivnostima i financijskim rezultatima za proteklu 2020. godinu, kao i o trenutnoj socijalnoj situaciji. Potom su članovi Skupštine predstavili aktivnosti podružnica ''Kruha sv. Ante''.

Na Skupštini se razgovaralo o projektima koji su pod okriljem ''Kruha sv. Ante'', kao i o pripravi za ovogodišnji Dan ''Kruha sv. Ante'' koji će se obilježiti 13.06.2021. godine, pod nazivom ''Zajedno izgradimo 2 obiteljske kuće na Baniji s Podružnicom KSA u Zagrebu''. Sva prikupljena sredstva biti će uplaćena na račun ove humanitarne akcije. Molimo braću svećenike da animiraju i potiču na dobročinstvo vjernike u svojim župama.

Sastanak Skupštine Provincijal je završio zahvalom svima koji su uključeni u rad Organizacije, na dosadašnjem uspješnom radu, te zaželio da ustraju u svome daljnjem angažmanu pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna. Nakon zajedničkog ručka, uslijedio je sastanak Upravnog odbora KSA.