ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA KSA

Danas je u prostorijama Franjevačkog studentskog doma na Kovačićima, održana jegodišnja Skupština HKO „Kruh sv. Ante“, kao i sastanak Upravnog odbora. Skupštini su uz predsjedanje provincijala fra Zdravka Dadića i ravnatelja KSA fra Petra Karajice nazočili i povjerenici ''Kruha svetog Ante''.

Na početku Skupštine provincijal fra Zdravko Dadić pozdravio je nazočne i zahvalio na dolasku. Nakon pozdravne riječi i zajedničke molitve, uslijedilo je podsjećanje na rad prošlogodišnje Skupštine i usvajanje zapisnika. Ravnatelj fra Petar upoznao je članove sa aktivnostima i financijskim rezultatima za proteklu 2022. godinu. Uslijedila su izvješća povjerenika o karitativnoj djelatnosti u 2022. godini, s osvrtom na ono što se uradilo u suradnji i preko HKO „Kruh sv. Ante“. Provincijal se zahvalio svim prisutnim na izvješćima, također i pohvalio rad fra Ilije Jerkovića i Zlatnog Cekina.

Na Skupštini se razgovaralo o projektima koji su pod okriljem ''Kruha svetog Ante'', kao i o pripravi za proslavu ovogodišnjeg Dana ''Kruha svetog Ante'' koji će se obilježiti 11.06.2023. godine. Prijedlog za ovogodišnji Dan KSA je pomoć za Siriju i Tursku. Sva prikupljena sredstva biti će uplaćena na račun ove humanitarne akcije. Molimo braću svećenike da animiraju i potiču na dobročinstvo vjernike u svojim župama.

Sastanak Skupštine Provincijal je završio zahvalom svima koji su uključeni u rad Organizacije, na dosadašnjem radu, zaželio ustrajnost u daljnjem angažmanu pomoći potrebitima. Nakon Skupštine uslijedio je sastanak Upravnog odbora KSA.