Humanitarni turnir „Kruh Svetog Ante“

U organizaciji Hrvatske katoličke misije Zürich i hrvatskih sportskih udruga u Švicarskoj, okupljenih oko HKO „Kruh Sv. Ante“, u subotu, 18. veljače u mjestu Wollerau, tijekom cijelog dana održan je bogat program uz humanitarni turnir u nogometu, te molitvu i glazbu. U sportskom dijelu sudjelovalo je ukupno 19 ekipa; aktivnih, veterana i mladih (U12).

Nakon turnira održano je misno slavlje koje je predvodio Fra Petar Karajica, ravnatelj organizacije iz Sarajeva uz celebraciju Fra Stipe Karajice, ravnatelja iz Zagreba, te Fra Antonia Šakote iz HKM Zürich, a u glazbenom dijelu nastupili su Zdravko Pezer, Petar Filipović i JPV Karaoke – Pavle Jurić.

Organizacijski Odbor podružnice za Švicarsku kojoj je na čelu predsjednik Dario Jonjić sa članovima Božana Šarić, Josip Piliškić, Robert, Rudolf i Roland Ravlija, Dalibor i Pero Klarić, Bero Ivić, Pavle Jurić, Željko Anđelić i Đuro Letica i nadalje izuzetno uspješno nastavlja s tradicijom započetom davne 1996. godine dok Generalni konzulat RH u Zürichu na čelu s generalnim konzulom mr.sc. Mikacom prati aktivnosti te potiče svaku vrstu zajedništva Hrvata.