Promocija Zbornika radova

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na promociju Zbornika  radova Trauma  i  pomirenje 2. koja će se održat 18.02.2011. godine (petak) u  Samostanu sv. Ante na Bistriku, Franjevačka 6 , Sarajevo, s početkom u 17:00.

Trauma centar jedan je od osam društveno potrebnih i korisnih projekta HKO “Kruh sv. Ante“ osnovan s ciljem edukacije stručnjaka (psihologa, pedagoga, prosvjetnih i socijalnih radnika, studenata i vjerskih službenika)  o osnovama  traume i njenom utjecaju na osobu, obitelj i društvo, i njenoj ulozi u procesu pomirenja, kao i pružanja psihoterapijskih usluga.

U Zborniku se nalazi 15 znanstveno utemeljenih radova koji ovu problematiku tretiraju sa psihološkog, terapijskog, sociološkog, antropološkog i teološkog aspekta.

Budući da Zbornik radova objedinjuje različite pristupe u tretiranju uzroka konflikta i njegovih posljedica smatramo da je Zbornik vrijedno i korisno štivo za sve ljude koji nose mir u srcu, vjeruju u ljude i mogućnost zajedničkog života sa drugima i drugačijima  vodeći se razumijevanjem i ljubavlju.

O Zborniku će govoriti:

Fra Stipan Radić, ravnatelj HKO „Kruh sv. Ante“

Fra Ivan Šarčević

Prof. dr. Enes Karić

Mirela Šuman, voditeljica Trauma centra

Nadamo se da ćete podržati naše napore u istinskoj izgradnji mira, kroz Vašu nazočnost na  promociji Zbornika radova Trauma i pomirenja 2.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na broj 033/711-121.

(HKO "Kruh sv. Ante",14. veljača 2011.)