SLOBODNA MJESTA U FRANJEVAČKOM STUDENTSKOM DOMU

SLOBODNA MJESTA U FRANJEVAČKOM STUDENTSKOM DOMU

Objavljeno: 06.03.2018.

Dragi studenti i drage studentice,

obavještavamo Vas da imate priliku aplicirati za boravak u našem Domu

S početkom drugog semestra, nekoliko stanara FSD, koji su završna godina, najavili su odjave iz Doma jer nemaju više potrebe za boravkom u Sarajevu.

Stoga ovom prilikom obavještavamo sve zainteresirane studente/ice da Franjevački studentski dom, koji se nalazi u samom centru grada Sarajeva, i neposrednoj blizi većini fakulteta, trgovačkih Centara, autobuskoj stanici, ima nekoliko slobodnih mjesta.

Ukoliko ste zainteresirani, informisati se možete u našim prostorijama (poželjno u terminima: ponedjeljak, utorak, srijeda i petak od 09:00 do 13:00 sati i četvrtak od 13:00 do 15:30 sati).

Prijave možete dostaviti lično ili poštom na adresu:

Franjevački studentski dom

Zagrebačka 18

71000 Sarajevo

Prijavnice možete preuzeti ovdje

Franjevački studentski dom je moderno uređen i pruža studentima ugodnu atmosferu za učenje i udoban boravak. Život u Domu i pravila korištenja soba određeni su Pravilnikom o kućnom redu. Stanarima nastojimo pružiti smještaj za vrijeme školovanja, osigurati dobre uvjete za rad, učenje i izobrazbu, te raditi na tome da se mladi uz našu pomoć formiraju u zdrave ličnosti i dobre i uspješne ljude. Naš je Dom otvoren svima bez obzira na njihovu etničku, vjersku i nacionalnu opredjeljenost. Našim stanarima radnim danima pružamo i 1 topli obrok dnevno. FSD ima video nadzor i osoblje prisutno 24 sata, što ulijeva sigurnost. Studentima pružamo i mogućnost volontiranja u našoj Organizaciji ili u nekoj od partnerskih, te besplatnu neformalnu edukaciju.

Za više informacija možete nas kontaktirati:

tel: 033 728 869

mail: mladi.ksa@gmail.com

KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.