Održana redovita godišnja skupština

Objavljeno: 12.03.2018.

U četvrtak, 8. ožujka 2018. u prostorijama Franjevačkog studentskog doma u sarajevskom naselju Kovačići održana je redovita godišnja skupština HKO „Kruh sv. Ante“. Skupštini su uz predsjedanje fra Joze Marinčića, provincijala Franjevačke provincije Bosne Srebrene i fra Jose Oršolića, ravnatelja ove institucije Bosne Srebrene, sudjelovali i povjerenici Kruha sv. Ante.

Skupštinu je započeo provincijal fra Jozo pozdravnom riječju nakon čega je uslijedilo kratko podsjećanje na rad prethodne skupštine. Ravnatelj HKO "Kruh sv. Ante" fra Joso, upoznao je prisutne članove o aktivnostima i financijskim rezultatima za proteklu godinu. Potom je uslijedilo prezentiranje aktivnosti podružnica Kruha sv. Ante u 2017. godini od strane članova Skupštine.

Na skupštini se također razgovaralo o donatorima kojih je u zadnje vrijeme sve manje. Razlog tomu je financijska kriza, ali i usmjerevanje donacija od strane donatore u zemlje koje su sada u većoj potrebi.

Na kraju diskusije, po svim izvješćima je zaključeno kako je „Kruh sv. Ante“ organizacija čiji je rad prepoznat i potreban te da treba još intenzivnije nastaviti s trenutno aktivnim projektima ove humanitarno-karitativne ustanove.

Sastanak Skupštine Provincijal je završio zahvalom svima koji su uključeni u rad ove humanitarno-karitativne organizacije na dosadašnjem uspješnom radu te zaželio da ustraju u svome daljnjem angažmanu pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

KSA

DownloadSitemapLinkoviDONIRAJ

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.